RIISTALIHA


Hirvet ja peurat elävät täysin luonnonvaraisena Kytäjän metsissä. Hirven ja peuranliha on ekologinen ja eettinen vaihtoehto tuotetulle lihalle. Pitkään raakakypsytetyt ja vakumoidut tuotteet takaavat makuelämyksen. Oikein käsitelty riistaliha on maukas tarjottava sekä arki- että juhlapöytään. Riista on leikattu hyväksytyssä riistankäsittelylaitoksessamme (2064). 


Suomalaista valkohäntäpeuran ja hirven riistalihaa on saatavilla rajoitetusti syksyisin ja talvisin metsästyskautena. Riistaliha on lähes rasvatonta ja erittäin proteiinipitoista. Vakuumipakatut lihat eivät sisällä mitään lisättyä, vaan ovat puhtaasti 100% lihaa. Muiden riistaeläimien (esim. metsäkauris) lihaa on saatavilla hyvin rajoitetusti. 




Oiva-raporttimme löytyy täältä.